Jogi nyilatkozat

A Pelso-Kom Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. (rövidített név: Pelso-Kom Nonprofit Kft.) a honlapján megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az Pelso-Kom Nonprofit Kft. honlapján közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan a Pelso-Kom Nonprofit Kft. jogosult. A honlap információi az Pelso-Kom Nonprofit Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatóak fel. A Kft. előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

A Pelso-Kom Nonprofit Kft. honlapjának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon a Pelso-Kom Nonprofit Kft. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – a Pelso-Kom Nonprofit Kft. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a honlapjának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

A Pelso-Kom Nonprofit Kft. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek a Pelso-Kom Nonprofit Kft. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. A Pelso-Kom Nonprofit Kft. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Print Friendly, PDF & Email