Tájékoztató vészhelyzet miatt

TÁJÉKOZTATÓ 

Tisztelt Ügyfeleink!

A koronavírus miatti rendkívüli helyzet ellenére Társaságunk eleget kíván tenni a jogszabályi kötelezettségének, így törekszünk arra, hogy a hulladékszállítás folyamatos legyen. 

A járattervben szereplő minden hulladék típus elszállítására rendelkezünk a megfelelő kapacitással, tehát járat elmaradását, egyes hulladék típus elszállításának leállítását  egyelőre nem tervezzük.  

Honlapunkon folyamatosan tájékozódhatnak arról, amennyiben valamilyen korlátozó intézkedést kényszerülünk bevezetni. 

A március-április hónapra meghirdetett lomtalanításokat az önkormányzatokkal történt egyeztetés alapján elvégezzük.
Ez alól kivétel Kőröshegy, Balatonszemes, Balatonberény, Balatonboglár és Fonyód, ahol a lomtalanítás későbbi időpontra történő elhalasztását kérték az önkormányzatok.

Felhívjuk a nyaralóba leköltöző ingatlantulajdonosok figyelmét, hogy az önkormányzati rendeletekben meghatározott szezonális időszak előtt a honlapunkon /itt/ megtalálható értékesítő helyeken beszerezhető többlethulladékos zsákban történő kihelyezéssel vehetik igénybe a szolgáltatást. A nem többlethulladékos zsákban kihelyezett hulladékot a szolgáltató nem köteles elszállítani. Kérjük, szíveskedjenek ennek megfelelően eljárni!

A vészhelyzetre való tekintettel továbbra is számítunk együttműködésükre és kérjük, hogy munkatársaink egészségének megőrzés, a fertőzésveszély csökkentése érdekében a hulladékgyűjtő edényekbe –kukákba – kizárólag lezárt zsákokban helyezzék el a hulladékot.
Akinek nincs gyűjtőedénye az dupla zsákban tegye ki a közterületre a hulladékot a szállítási nap reggelén.

A Lengyeltóti, Zrínyi utca 1-3. szám alatti ügyfélszolgálati irodában a személyes ügyfélszolgálat határozatlan ideig szünetel.

Kérjük, ügyintézés miatt szíveskedjenek telefonon, postai levél útján, illetve elektronikus levélben megkeresni társaságunkat az alábbi elérhetőségek egyikén:

Postacím: 8693 Lengyeltóti, PF.: 37.

Email cím: info@pelsokom.hu

Telefon: 85/530-076, 85/530-077, 85/530-118, 85/530-119

Megértésüket, együttműködésüket köszönjük!

                                                                        PELSO-KOM Nonprofit Kft.

Print Friendly, PDF & Email